Webwinkel Ontwikkeling

Met het juiste advies en onze professionele hulp zijn de eerste stappen al gezet. Of het nu een kleine of grote webwinkel betreft, wij geven u de ondersteuning die u nodig heeft. Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Webwinkel (uitbesteed)   € 500

Webwinkel beginnen?

Een webwinkel die klaar is voor gebruik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technisch beheer van de winkel. Ideaal voor beginnende ondernemers met een klein assortiment. Deze webwinkel dienst wordt verzorgd door bedrijven zoals Mijnwinkel en SEOShop. U hoeft zich alleen te concentreren op de verkoop van uw artikelen.

Wij helpen u om te starten met deze webwinkel diensten. Wij zorgen voor de opzet en indeling van product categorieën  Daarna kunt u zelf uw producten toevoegen. U heeft volledig toegang tot uw webwinkel.

Inclusief

 • Opzet en indeling van de webwinkel en product categorieën
 • Technische configuratie
 • Advies over vindbaarheid en SEO
 • Uitleg en training webwinkel beheer

Overige kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Daarnaast moet u rekening houden met het maandelijkse tarief voor gebruik van de webwinkel dienst. (vanaf € 25 /mnd). Met ons advies krijgt u inzicht in de daadwerkelijke kosten zodat u de juiste keuze kunt maken.

Voorbeeld webwinkel :  Smashing prints


Webwinkel (eigen beheer)   € 1500 – 3000

Voor grotere webwinkels met 500+ artikelen raden wij een webwinkel in eigen beheer aan. U heeft dan alle controle over het uiterlijk en indeling van de winkel. Daarnaast bent u niet beperkt in het aantal artikelen en categorieën dat u wilt gebruiken. Kortom een professionele en uitgebreide webwinkel met winkelwagen, onbeperkt aantal artikelen en categorieën,  relatiebeheer, iDeal en Credit card betalingen.

Dit pakket is vooral geschikt voor kleine ondernemers. De hoogte van tarief is afhankelijk van de wensen die de webwinkel moet ondersteunen. We kijken samen of dit pakket past bij uw situatie.

Inclusief

 • Opzet en configuratie webwinkel software
 • Veilig en vertrouwd winkelen
 • Importeren van artikelen, variaties en categorieën
 • Eigen huisstijl
 • Relatiebeheer
 • Financiële rapporten en statistieken
 • iDEAL betaal methode (ING, ABN, Rabo)*
 • Vindbaarheid en SEO optimalisatie

Overige kosten

Afhankelijk van uw provider komen er maandelijkse kosten bij voor de webhosting en een eventuele domeinnaam. Aan uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld creditcard acceptie, zijn ook extra kosten verbonden. We kunnen hierover advies geven.

Voorbeeld eigen beheer webwinkel : Varsana Yoga Winkel


iDEAL betaalmodule integratie    € 75

iDeal is de standaard betaalmethode voor webwinkels. Wil je iDeal betalingen kunnen accepteren in je online winkel? Lees dan  de onderstaande voorwaarden en voor je het weet kan je iDeal betalingen ontvangen.

iDeal kan geintegreerd worden in de volgende winkel software pakketten
DantoCart, FreeWebshop, Joomla & Hikashop, Joomla & VirtueMart, Magento, OpenCart, OsCommerce, OsDate, PrestaShop, QuickCart, SmartJobBoard, TomatoCart, WebsiteBaker & Bakery Shop, WordPress & e-Shop, WordPress & WPSC, ZenCart

Ondersteunde betaal providers en banken
ABN Amro, Sisow, Fortis Bank, Friesland Bank, ING Bank, Mollie, MultiSafepay, DutchPayment Group, Rabobank, TargetPay

Voorwaarden
– Alleen mogelijk voor bedrijven met een KvK inschrijving.
– iDEAL contract bij bank of payment provider.

Installatie omvat
– Installeren van de plugin bestanden in het betreffende software pakket.
– Configureren van de betaalmethode in de beheeromgeving van het gekozen software pakket.
– Configureren van iDEAL account/dashboard.
– Genereren van SSL beveiligingscertificaten indien nodig.
– Uitvoeren van verplichte testprocedure indien nodig.


* De iDeal software is geschreven door  PHP Solutions