DutchDirect Business website

dutchdirect-post-header

Dutch Direct Translation Services verzorgt vertalingen van Engels naar Nederlands en biedt taaltrainingen aan niet-Nederlanders.  Paula van der Wal, de eigenaar van Dutch Direct, wilde met haar bedrijfs website en portfolio zichzelf promoten als professioneel vertaalbureau voor de Engelse markt. In een later stadium zal er een 2e website worden ontwikkeld specifiek voor de Engelse markt, met een Engelse domein naam (co.uk)

Project Details – Bedrijfs Website

Klant: Dutch Direct Translation Services, Amsterdam
Datum: Jan-Feb 2013

Dutch Direct had een duidelijke bedrijfswebsite nodig ter promotie van hun vertaalbureau. Er is gekozen voor een WordPress website met een template van Aaron Hartland. Het Latitude template is een child theme voor het Genesis Framework. Alle Engelse teksten en foto’s zijn aangeleverd door Dutch Direct.

Technische achtergrond

  • WordPress website met SEO optimalisatie
  • Layout – Lattitude theme by Woothemes. Aanpassingen door 108Bits
  • Tarief Calculater voor korte teksten

Screenshots

Feedback

Edwin is gewoon precies de persoon die je kan helpen met al je computerzaken: van advies bij de aanschaf van een laptop of hulp bij installaties, tot het maken van een complete website. Je hoeft hem maar te bellen en hij staat pro-actief en met verstand van zaken voor je klaar!

Edwin is exactly the kind of person everyone needs to sort out any computer-related issue: from advice on what laptop to buy or help during installations, to creating a complete website. Just call him and he will expertly and proactively help you out!